RUST & RUIMTE IN HET HEUVELLAND

Woningen

 

VAKANTIEWONINGEN IN EEN ***** NATUURGEBIED

'AanHetGroteBosvakantiehuizen ligt in‘Het Gulpdal’, dichtbij het dorpje Slenaken, 1 km van België en 15 km van Maastricht.

Onze parktuin van 5.000 m2 met vele bijzondere bomen, planten en beelden vormt een subtiele overgang naar ‘Het Groote Bosch’ dat u via een bruggetje over ‘De Gulp’ bereikt.

De vele zit- en ligplaatsen zijn zo gesitueerd dat u er ongestoord kunt zonnen en relaxen bij De Gulp, aan de schapenweides, op het gazon en in de bostuin. Grote delen van Het Gulpdal, waaronder het bos aan onze parktuin, zijn stiltegebied en herbergen zeldzame dieren (salamanders, ijsvogel) en planten. Vossen, reeën en dassen worden regelmatig gesignaleerd. Een uniek natuurgebied in Nederland en bekroond als 5-sterren natuurgebied. Een perfect startpunt voor wandelen, fietsen, genieten!

'AanHetGroteBos'CENTRAAL IN HET HEUVELLAND

De Voerstreek direct over de grens is een bijzonder mooi gebied en zeer geschikt om te wandelen en te fietsen maar ook natuurgebieden als de Eifel, Ardennen en de Hoge Venen liggen op korte afstand. Maastricht, Aken, Luik, Valkenburg en Heerlen liggen binnen een afstand van 15 km; Tongeren, Dusseldorf, Keulen, Spa en de grens van Luxemburg bereikt u binnen 1 uur.

'AanHetGroteBos'RUST&RUIMTE IN HET HEUVELLAND